Moschino babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Moschino babykleding

FAVORIETEN

Coccinelle heeft een erg leuk assortiment babykleding van Moschino voor uw baby. Moschino is een designer merk uit Italië, in 1983 gestart door Franco Moschino.

Moschino is vooral bekend om zijn innovatieve en kleurrijke ontwerpen. Na de voortijdige dood van Franco Moschino nam Rossella Jardini, de assistent van Moschino, het bedrijf over als creatief directeur.

De Moschino babykleding is vooral gewoon heel erg leuk. Zonder poespas, eenvoudig en comfortabel. Uw baby heeft in de Moschino babykleding alle bewegingsvrijheid die een baby nodig heeft om de wereld te kunnen ontdekken. De kwaliteit van de stoffen die worden gebruikt is uitstekend. In de meeste kleding van Moschino baby die van katoen is gemaakt zit een beetje elastan. Daardoor krijgt de stof een lichte stretch en dat zit extra lekker.

Het veel voorkomende beertje is een regelmatig terugkerende gast op de kleding van Moschino baby. Soms is alleen zijn kop afgebeeld, al dan niet met een coole zonnebril. Een andere keer ziet u zijn hele lijfje. En heel af en toe gluurt het beertje net met zijn ogen over de rand van een borstzakje. Het Moschino beertje is voor u het in de gaten heeft de beste vriend van uw baby. Ontdek nu bij Coccinelle niet alleen het beertje van Moschino, maar ook de rest van de ontzettend leuke kleding van Moschino!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten