MonnaLisa babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

MonnaLisa babykleding

FAVORIETEN

Monnalisa is een exclusief designmerk en wereldleider op het gebied van baby- en kinderkleding en bijbehorende accessoires. Van het merk Monnalisa online babykleding kopen, doet u gemakkelijk bij Coccinelle. Wij bieden u een uitgebreid assortiment als het gaat om Monnalisa babykleding. Dit varieert van jurkjes en zwemkleding tot bijvoorbeeld haarbandjes. De babykleding van Monnalisa is er voor elke schattige baby die u van kwalitatieve kleding wilt voorzien.

Het Italiaanse merk Monnalisa is opgericht in 1968. Dit exclusieve designermerk heeft door de jaren heen verschillende kinderlijnen gelanceerd. Bimba, Nylon, Jakioo, Bebe en Chic zijn enkele lijnen die op de markt zijn gebracht. Wilt u uw baby voorzien van feestelijke, opvallende en kleurrijke kleding? Met de uitgebreide kledingcollectie van Monnalisa voor de baby, kunt u eenvoudig zelf een outfit samenstellen. Monnalisa voor de baby kunt u ook heel goed cadeau geven bij een geboorte.

Of u nu op zoek bent naar babykleding voorzien van Disney figuren of een jurkje dat uw dochter kan dragen tijdens een communie, met Monnalisa babykleding is er voor elke gelegenheid babykleding verkrijgbaar. De allermooiste babykleding van dit Italiaanse merk treft u aan in onze Coccinelle webshop.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten