La Perla baby accessoires | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

La Perla baby accessoires

FAVORIETEN

La Perla babykleding is delicaat en mooi. Deze lieve kleertjes in zachte kleuren zijn precies wat een pasgeboren baby nodig heeft.

Ze zijn in de eerste plaats gemaakt om comfort te geven. Ook zien ze er heel mooi uit. Veel aandacht wordt besteed aan de details: op de babykleertjes zijn veel fijne versieringen aangebracht. Uw baby kan heerlijk slapen in deze zachte kleertjes. Als ze wakker is, dan steelt ze de show met La Perla babykleding.

La Perla babysetjes zijn heel leuk om cadeau te doen. U wilt op kraamvisite natuurlijk een cadeautje presenteren dat ook echt waarde heeft. Met deze prachtige La Perla babysetjes zit u altijd goed. Zo zijn er de sokjes met bijbehorende haarband. Gemaakt van zachte breisels, zijn ze het mooiste cadeautje dat u kunt geven. De La Perla babykleding is versierd met satijnen strikjes, pareltjes, roosjes van kant. De decoraties zijn heel belangrijk, omdat ze laten zien hoeveel aandacht er, terecht, besteed wordt aan de mooiste babykleertjes.

Voor meisjesbaby’s zijn La Perla maillots een must. Ze staan zo mooi onder een rokje of jurkje, en uw baby kan lekker trappelen zonder koude benen te krijgen. De maillots hebben een prachtige decoratie van kant en satijn aan de achterkant. Het merk La Perla staat bekend om deze fijne applicaties, het maakt namelijk al sinds 1954 fijne kanten kledingstukken voor dames, in Bologna, Italië. Een prachtige Italiaanse traditie in luxe babykleding en verfijnde details.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten