Kenzo babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Kenzo babykleding

FAVORIETEN

Kenzo is een populair merk dat in 1970 is bedacht door de Japanse mode ontwerper Kenzo Takada.

Kenzo Takada is geboren in Japan en is 1964 naar Parijs verhuisd om daar te werken aan zijn carrière als mode ontwerper. Zijn werk was toen zeer uniek omdat hij de Aziatische invloeden combineerde met de Europese fashion standaarden. Hij begon met het verkopen en ontwerpen van handgemaakte vrouwen kleding maar al snel begon hij ook aan een mannencollectie. En later ging hij zelfs babykleding en kinderkleding ontwerpen.

Inmiddels is de collectie van babykleding Kenzo zeer uitgebreid. Elk seizoen komen er nieuwe artikelen bij en elke keer blijft de Kenzo babykleding ons weer opnieuw verassen. Kenzo babykleding is tijdloos en makkelijk te combineren. Elke outfit is compleet met een stuk uit de Kenzo baby collectie. En niet alleen ziet de Kenzo babykleding er hartstikke goed uit, het zit ook nog eens heel comfortabel en dit is natuurlijk heel belangrijk als het gaat om babykleding. In onze babykleding van Kenzo collectie worden zoveel verschillende kledingstukken aangeboden, dus er is genoeg keuze! Kenzo baby wisselt opvallende kleuren af met hele simpele kleuren, zo ziet u in de babykleding van Kenzo veel afwisseling.

In onze shop hebben wij de meest mooie en comfortabele kleding voor uwbaby. Bekijk dus snel onze collectie en wie weet loopt uw baby binnenkort ook in stijlvolle Kenzo kleding!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten