Guess babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Guess babykleding

FAVORIETEN

De babykleding van Guess staat bekend om het hoge draagcomfort, de hippe kleuren en de trendy designs. Met Guess Babykleding kan uw baby zich lekker bewegen en ziet hij/zij er netjes en trendy uit. Bekijk nu onze ruime selectie van de bijzondere Guess Babykleding.

Het Amerikaanse luxemerk Guess werd opgericht in 1977 door de broers Paul en Maurice Marciano. Tegenwoordig kent iedereen het merk Guess en staat het bekend als symbool voor de typische stijl van Californië met jeans en trendy kleuren. Sinds 2001 is Guess uitgebreid met de nieuwe lijn voor baby's: Guess Baby. Deze trendsettende lijn wordt gekenmerkt door de innovatieve designs, inspirerende styling en het bijzondere oog voor detail. Daarom is Guess Baby vooral geschikt voor de kleine diva of stoere baby. Ook past Guess Babykleding helemaal bij de Californische stijl, niet alleen ziet de kleding er helemaal hip uit ook het draagcomfort is hoog waardoor jouw baby zich gemakkelijk kan bewegen en zo de wereld kan verkennen.

Babykleding van Guess is van hoge kwaliteit, heeft een hoge duurzaamheid en is tegelijkertijd ook super trendy. Er is een brede keuze tussen mooie kleuren, hippe designs en vrolijke teksten. Bestel dus vandaag nog bij Coccinelle uw favorieten van de babykleding van Guess zodat uw baby er netjes en trendy uitziet.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten