Gucci babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Gucci babykleding

FAVORIETEN

Het Italiaanse luxemerk Gucci kent u natuurlijk van de stijlvolle mode voor volwassenen, maar speciaal voor de jongste klantjes heeft het merk ook een exclusieve Gucci Babykleding collectie. Met kleertjes uit ons Gucci Baby assortiment en schoentjes uit de collectie Gucci Baby Schoenen geeft uw baby de hoogste kwaliteit en het beste draagcomfort. Laat uw zoon of dochter de wereld verkennen in een prachtig babybroekje, kleurig mutsje of stoere schoentjes van Gucci Baby!

In 1921 opende Guccio Gucci een winkeltje in de schilderachtige binnenstad van Florence waar hij lederwaren zoals tassen en koffers verkocht. Zijn bedrijf werd al snel zo succesvol dat hij nieuwe winkels in Rome en Milaan opende. Samen met zijn drie zonen breidde hij de collectie uit met schoenen en kleding van wol en zijde. De combinatie van elegante vormgeving en traditioneel Toscaans vakmanschap trok ook internationaal de aandacht. Kleding, schoenen en accessoires voorzien van het bekende Gucci logo met de twee G’s werden populair bij filmsterren uit die tijd zoals Grace Kelly en ook presidentsvrouw Jacky Kennedy verscheen regelmatig in een stijlvolle Gucci outfit. Door het grote succes werd het assortiment door de jaren heen verder uitgebreid en in 2011 verraste Gucci de modewereld met een kledinglijn speciaal voor de allerkleinsten: Gucci Baby.

Bij Coccinelle vindt u de mooiste Gucci Babykleding en Gucci Baby Schoenen zodat uw kleintje in stijl op kruiptocht of aan de wandel kan gaan. Bekijk bij ons de nieuwste collectie en laat uw baby samen met Gucci de wereld verkennen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten