Fendi babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Fendi babykleding

FAVORIETEN

Voor uw baby wilt u de mooiste kleertjes. Fendi babykleding is dan precies wat u zoekt. Het bekende Italiaanse modehuis kleedt niet alleen vrouwen en mannen op hun best, maar ook de allerkleinsten. Het resultaat is een baby Fendi collectieve met warme en zachte babypakken, sweatpants, T-shirts en alles wat uw baby maar nodig heeft. Op allemaal staat wel ergens het bekende Fendi logo. Dat kan heel klein en onopvallend zijn, maar het kan ook deel uit maken van het totale design.

Stijl en klasse herkent u direct, zoals in het Fendi shirt voor baby s. Het begint al met de materialen, die van de beste kwaliteit zijn. Voor baby’s wordt duurzame katoen gebruikt van de beste kwaliteit. Fendi staat voor luxe, welke behalve in de gebruikte materialen ook tot uitdrukking komt in alle details. Tot en met de fijnste afwerkingen ziet u zorg en vakmanschap. Wat verder opvalt zijn de kleuren.

Hoewel u in de baby Fendi collectie ook echte babykleuren zoals pastels tegenkomt, verrast dit merk vaak met kleuren die op het eerste gezicht voor grote mensen zijn, zoals blauw en bruin. Een donkerblauw Fendi shirt voor baby s bijvoorbeeld. Of een jurkje van bruine stof met het logo met de F overal geprint. Het effect is geweldig. Bestel daarom ook voor uw baby de prachtige Fendi babykleding op Coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten