Dolce & Gabbana babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Dolce & Gabbana babykleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Dolce en Gabbana baby is de verrassende collectie voor de allerkleinsten.

Baby’s zijn speciaal en daarom bedenken deze twee Italiaanse ontwerpers telkens weer de mooiste collecties voor hen. Ze gaan er daarbij terecht vanuit dat een baby ook designerkleding nodig heeft. De Dolce en Gabbana baby is de schattigste baby, gekleed in een zacht pakje voor thuis of een vrolijke outfit om uit te gaan. Voor de Dolce Gabbana baby zelf is comfort het belangrijkste en dat is dan ook het uitgangspunt. Dat Dolce en Gabbana babykleding ook de show steelt, dat vindt u als volwassene dan weer geweldig.

Dolce en Gabbana maken al bijna dertig jaar kleding die onnavolgbaar origineel en toch altijd draagbaar is. Kleding waarvoor mensen op straat hun hoofd omdraaien. Het is kleding van serieuze topkwaliteit, maar altijd met een bepaalde lichtvoetigheid, die hun merk typeert en onderscheidt. In 2001 maakten ze hun eerste kindercollectie en baby Dolce Gabbana kleertjes waren meteen een groot succes. De stijl van de babykleding Dolce en Gabbana is eigenlijk heel trendy maar ook fantasievol en absoluut vertederend.

Veel van de kleding die voor wat grotere kinderen te koop is, is er ook in de Dolce Gabbana baby collectie. En in de Mini Me collectie is er zelfs ook voor volwassenen. Het is niet te zeggen wie nou wie nadoet of wie de meeste stijl heeft. Allemaal natuurlijk! Denkt u eens in hoeveel lol u gaat hebben met z'n allen. Baby Dolce en Gabbana is al een echte persoonlijkheid. Bekijk onmiddellijk al deze prachtige Dolce en Gabbana babykleding en bestel vandaag nog.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten