Burberry babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Burberry babykleding

FAVORIETEN

Het Britse topmerk Burberry heeft niet alleen elegante mode voor volwassenen maar biedt ook een collectie zeer exclusieve Burberry babykleding.

Alle babykleding van Burberry die bij ons verkrijgbaar is voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt perfect draagcomfort. Laat Burberry uw baby stijlvol kleden met fleurige rompertjes, schattige meisjesjurkjes, stoere jongensjeans en nog veel meer uit onze shop.

Het gerenommeerde merk uit Londen, opgericht in 1856 door kleermaker Thomas Burberry, kent een lange, rijke geschiedenis. Zo was er, eind 19e eeuw, de uitvinding en ontwikkeling van waterbestendige en toch zeer lichte buitenkleding. Beroemde ontdekkingsreizigers zoals Amundsen, de eerste man op de Zuidpool, droegen Burberry kleding op hun barre tochten. Voor Britse officieren ontwierp Burberry de trenchcoat, die al snel ook onder de Britse burgers zeer geliefd werd. Voor de voering van de jas werd het bekende ruitjespatroon, de Burberry check, geïntroduceerd. Het merk ontwikkelde zich door de jaren heen tot een toonaangevende naam op het gebied van exclusieve vrijetijdskleding voor volwassenen, jongeren en…babies! Babykleding van Burberry is zeer geliefd bij ouders die alleen met de beste kwaliteit genoegen nemen.

Bij Coccinelle hebben we ook voor uw baby Burberry kleertjes die niet alleen heel comfortabel zijn maar ook stijlvol. Bovendien laat u met Burberry uw baby gerust op avontuurlijke kruiptocht gaan want deze prachtige kleding is ook nog eens heel sterk. In onze shop kunt u kiezen uit de mooiste rompertjes, broekjes en jurkjes gemaakt van de beste materialen. Bekijk onze collectie Burberry babykleding en gun uw baby Burberry kleertjes!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten