Merk babyhoedjes bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk babyhoedjes

FAVORIETEN

Nu de gure wintermaanden voorbij zijn en de zon weer begint te schijnen wordt het tijd om op zoek te gaan naar de leukste zonnehoedjes voor uw baby! Met mooi weer doet u natuurlijk niks liever dan lekker samen op pad gaan maar u moet je kindje uiteraard wel goed tegen de felle zonnestralen beschermen.

Een zonnehoedje voor uw baby is niet alleen hip en schattig, het is ook enorm praktisch en beschermt uw baby en zijn kwetsbare huid en oogjes tegen schadelijke UV stralen en een zonnesteek. Een hoedje mag dus echt niet ontbreken in de zomergarderobe van uw baby! In onze webwinkel ontdekt u de mooiste en meest exclusieve baby hoedjes waarmee uw baby op elk strand, terrasje of speeltuin alle harten zal stelen! Bij Coccinelle vind u de meest luxueuze merken voor uw baby zoals Ralph Lauren, Boss, Kenzo, Dolce&Gabbana, Armani en BillieBlush. En of u nou op zoek bent naar een stoer zonnehoedje met logo of print voor uw kindje of liever gaat voor een schattig geborduurd hoedje voor uw pasgeboren baby: bij Coccinelle vind u sowieso wat u zoekt. Naast baby hoedjes vind u in ons uitgebreide assortiment natuurlijk ook matchende zomerkleding van de meest exclusieve merken voor uw baby zodat je deze hippe zomerlook helemaal af kunt maken.

Neem dus snel een kijkje in onze webwinkel en zorg er voor dat uw baby’s bolletje goed beschermt wordt deze zomer met een van de prachtige baby zonnehoedjes uit onze collectie. Wij wensen jullie in ieder geval alvast een heerlijke en hippe zomer toe!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten