Merk baby vestjes bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk baby vestjes

FAVORIETEN

Baby vestjes mogen niet ontbreken in baby’s garderobe. Zachte, warme vestjes in de prachtigste tinten, ze zien er lief uit en zijn heel handig. Baby cardigans zijn makkelijker aan te trekken dan een truitje, dat toch altijd over het hoofdje moet.

Ze sluiten aan de voorkant met kleine knoopjes, die zeer stevig bevestigd zijn. Babyhandjes houden nou eenmaal van dingen onderzoeken en in de mond stoppen. Deze vestjes zijn gebreid in materialen die de huid niet irriteren. Dat is meestal geen wol, want daar houdt de babyhuid niet van. Acryl is heerlijk warm, elastisch en zacht. Het komt in de prachtigste kleuren, zowel pastel als vrolijke kleuren.

Voor de zomer zijn babyvestjes ook ideaal. Als het ‘s avonds een beetje afkoelt, dan doet u uw baby gauw zo’n babyvest aan. Deze zijn vaak gemaakt van katoen, want dat zit prettig op de huid. Het houdt uw kindje warm, maar is tegelijk tegelijk koel, perfect voor een zomeravond. Behalve gebreide baby vestjes, zijn er ook de modellen van sweatstof. Deze zijn van binnen heel zacht. Bovendien ziet uw kindje er sportief en tegelijk heel lief in uit. Soms zijn er bijpassende broekjes en natuurlijk kunt u er ook een paar van die hippe baby sneakers bij bestellen.

Zowel de romantische stijl als de sportieve stijl zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Sommige ouders houden van een gebreid babyvest, dat eruit zien alsof het handgemaakt is. Andere ouders houden juist meer van sportief. En u kunt het gewoon afwisselen want hoe meer baby vestjes u heeft, hoe handiger. Zoals u weet gaan baby kleertjes gauw in de was. Het is ook handig om een reserve baby cardigan mee te nemen als u ergens naar toegaat waar u uw baby wilt showen. Maar ach, baby ziet er toch wel schattig uit, en helemaal met deze prachtige baby vestjes!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten