Merk baby tuniekjes bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk baby tuniekjes

FAVORIETEN

Wat onderscheidt een baby tuniekje van, laten we zeggen, een bloesje? In de eerst plaats waarschijnlijk de afwezigheid van knoopjes. Ook zijn baby tunieken wat langer dan andere bloesjes en tops. Het model is ongeveer recht of licht uitlopend.

Inherent aan het idee van een tuniek is dat het kledingstuk lange mouwen heeft, hoewel hier uitzonderingen op zijn. Dat is het soort kledingstuk wat met tuniek aangeduid wordt. Wat er bedoeld wordt, is dat een tuniek redelijk netjes is, maar ook heel mooi en lief. Precies waarnaar u op zoek bent voor uw baby.

Waar moet een tuniek voor uw baby aan voldoen? Wat altijd op de eerste plaats komt bij babykleertjes, is comfort. Dat vinden wij bij Coccinelle heel belangrijk. Het gemak van de baby staat natuurlijk voorop, en daar wordt u als ouder ook blij van. Kleertjes die makkelijk aan en uit gaan betekent minder tijd en moeite, en een happy baby. Meteen daarna vinden we dat babykleding heel erg mooi moet zijn. Gelukkig gaan die twee dingen vaak samen, zoals te zien is aan de baby tuniekjes. Vaak rekken de stoffen een beetje mee en zit er een handige sluiting aan de achterkant.

Wat maakt een baby tuniek nou mooi? De kleur is belangrijk. Kijk bijvoorbeeld naar de pasteltinten van de Monnalisa tunieken. Een leuke afbeelding erop. Een origineel model, bijvoorbeeld een aangerimpelde peplum. Een combinatie van al deze dingen, en dan ook nog een fijne zachte stof die de babyhuid niet irriteert.

Zo'n baby tuniekje staat heel erg leuk op een rokje. Dat is eigenlijk de perfecte combinatie en misschien wel handiger dan een jurkje. Natuurlijk zijn jurkjes ook geweldig, zoals alle babykleertjes op onze site. Kijkt u snel naar het leuke en lieve aanbod van de mooiste baby tunieken op Coccinellefashion.be.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten