Merk baby shorts bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk baby shorts

FAVORIETEN

Wat draagt een baby het liefst in de zomer? Juist, baby shorts. Want met de beentjes bloot trappelen in de box of kinderwagen of bij u op schoot, dat is natuurlijk heel erg fijn.

Een korte broek voor een baby vindt u gemakkelijk in alle stijlen op onze website. Ze zijn vrolijk en gemaakt van prettig zittende stoffen. Zo’n korte broek voor baby moet natuurlijk ook gemakkelijk te wassen zijn, want er gaan er heel wat doorheen in de zomer. Allemaal geen probleem, snel weer een schone short voor baby en uw baby ziet er weer helemaal tip top uit.

Omdat baby’s vaak binnen blijven in de winter, en huizen meestal lekker warm zijn, is de korte broek voor baby ook in het koude seizoen een leuk kledingstuk. Uw baby kan er dan een truitje of baby polo met lange mouwen bij dragen. Een lange broek voor baby’s kan ook, of bijvoorbeeld een hansop van zachte badstof. Maar het is wel een feit dat sommige baby’s houden van blote benen, het geeft ze blijkbaar een gevoel van vrijheid. Een baby in korte broek ziet er ook altijd erg schattig uit, laten we eerlijk zijn.

Een short voor baby is ook prettig voor als baby even een slaapje gaat doen. Dan hoeft u uw baby niet helemaal om te kleden. Onder het lakentje of dekentje is een baby korte broek erg prettig en comfortabeler dan enkel een luier. Een baby korte broek is dus vooral erg handig, maar staat ook altijd goed. In de zomer is het een must om er een redelijke voorraad van te hebben. U kunt een paar sportieve broekjes aanschaffen, en een wat nettere voor als jullie ergens heen moeten. Gelukkig vindt u op Coccinellefashion.be een uitgebreide collectie baby shorts, neem snel een kijkje!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten