Merk baby polo's bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk baby polo's

FAVORIETEN

Elke baby verdient de mooiste kleertjes, zoals baby polo's. Houdt u zelf van poloshirts? Er zijn een hoop redenen om inderdaad te houden van deze aangenaam comfortabele en altijd een beetje chique shirts. Een baby polo is daarom ook heel leuk.

Ook omdat babykleding altijd nog net iets meer gestyled mag zijn en leuke decoraties mag hebben. En omdat ze zo klein zijn. En gemaakt van mooie stoffen in mooie kleuren. Modeontwerpers houden ervan babykleding te maken. In een baby polo kunnen ze hun creativiteit en fantasie helemaal uitleven.

Poloshirts worden al met veel plezier gedragen sinds de jaren 20 van de twintigste eeuw. Daarvoor bestonden ze in feite niet. Baby polo's zijn van wat recenter datum. Lange tijd waren poloshirts standaard gemaakt van piqué stof, een stof die lekker zacht en elastisch is. Ook waren poloshirts bijna altijd in een effen tint gemaakt. Dit is natuurlijk nog steeds zo, want een klassieker gaat nooit verloren, wanneer hij eenmaal uitgevonden is. Maar inmiddels mag er volop geëxperimenteerd worden met deze klassieker. Dat gebeurt bijvoorbeeld met de baby polo's, maar ook polo’s voor grote mensen zijn vaker gemaakt van andere stoffen dan alleen katoenen piqué.

Preppy betekent: een stijl die doet denken aan chique Engelse kostscholen. Ja, een poloshirt is een beetje preppy, en dat maakt hem zo leuk. Dat maakt ook baby polo's juist zo leuk. Baby is bijzonder stijlvol gekleed op een speelse manier, in een shirtje dat lekker zit. De kleine en schattige knoopjes zijn vaak gemaakt van parelmoer. Een baby polo heeft altijd één of meer verrassende details. Dat kan een opgenaaid lint zijn in een kleur die goed combineert met de stof. Of een ingezet stuk met plooitjes, of vrolijk gekleurde strepen, of andere patronen. Deze details zijn vaak heel subtiel en weloverwogen. Soms zijn ze opzettelijk extravagant en origineel. Bestel snel zo'n lieve baby polo.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten