Merk baby petten bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk baby petten

FAVORIETEN

Bij Coccinelle hebben we de leukste en mooiste babypetjes. Ze beschermen het kwetsbare hoofdje van uw baby tegen de zon en staan natuurlijk ook uitermate schattig of stoer. Voor iedere gelegenheid en voor ieder kleintje met een groot (of nog klein) karakter is er een passende pet te vinden van exclusieve materiaal.

We vinden het heel belangrijk dat uw baby een pet prettig vindt om op te hebben. Daarom hebben we alleen babypetjes van een hoge kwaliteit die we met zorg hebben geselecteerd. De hoge kwaliteit van de stof zorgt ervoor dat baby's de petten comfortabel vinden om te dragen en dat ze de petten daarom langer op willen houden. Natuurlijk zorgt de kwaliteit van onze selectie er ook voor dat de petten langer meegaan en we weten allemaal dat babykleding veel gewassen wordt!

In de uitgebreide collectie in onze webshop vind u de mooiste babypetjes. Een baby met pet kan er ontzettend schattig uitzien als u kiest voor een zachte kleur met een fijne print. Wat zal uw baby er lieflijk uitzien met zo'n bedachtzaam ontworpen pet! Met een effen pet in een wat donkerdere kleur ziet u ineens een stoere baby met pet. De diverse merken die we hebben bieden zoveel mooie en krachtige ontwerpen dat er voor iedere baby meerdere petten te vinden zijn.

Baby's hebben al snel een duidelijke persoonlijkheid en die stralen ze vaak ook uit. Kleding kan deze persoonlijkheid accentueren. De ontwerpers van de merken die wij in onze collectie hebben, houden daar rekening. Kies een materiaal en print die de persoonlijkheid van uw kind benadrukt en kies bij ons voor uw baby zulke petten uit!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten